Dinosaur Jr. – Cruise café,1991

Min andre skikkelige konsert, og den som trolig må bære ansvar for fremtidige hørselsskader. Husker egentlig bare bruddstykker, men kom i hvert fall hjem med en signert t-skjorte. Nazneen Khan fra Musikkavisen Puls var også der, og leverte denne rapporten der hun – helt korrekt – fastslår at det ”finnes ikke et mer vidunderlig band”. Dinosaurene blir også beskrevet som ”nusselige” og sammenlignet med en gammel kosebamse i den rosende omtalen:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s