Year In Music 2019: Nye Album

Albumåret 2019

Her er noen av svært mange plater det er verdt å hedre litt ekstra. Topp 10 i alfabetisk rekkefølge, og med et knippe andre godbiter under:

Big|Brave – A Gaze Among Them (Southern Lord)

Chelsea Wolfe – Birth of Violence (Sargent House)


Drugdealer – Raw Honey (Mexican Summer)

Gatecreeper – Deserted (Relapse)

Ian Noe – Between The Country (National Treasury)

Lankum – The Livelong Day (Rough Trade)

Lumen Drones – Umbra (Hubro)

Purple Mountains – s/t (Drag City)

Steve Gunn – The Unseen In Between (Matador)

Weyes Blood – Titanic Rising (Sub Pop)

Honorable Mentions:
The Comet is Coming – The Afterlife
The Delines – The Imperial
The Dream Syndicate ‎– These Times
Garcia Peoples – One Step Behind
Inter Arma – Sulphur English
Jamila Woods – LEGACY! LEGACY!
Lana Del Rey – Norman Fucking Rockwell
The Long Ryders – Psychedelic Country Soul
Marcus Hamblett – Detritus
Michael Kiwanuka – KIWANUKA
Moor Mother – Analog Fluids of Sonic Black Holes
Nick Cave & The Bad Seeds – Ghosteen
Numenorean – Adore
Paul Cauthen – Room 41
Red River Dialect – Abundance Welcoming Ghosts
slowthai – Nothing Great About Britain
Tomb Mold – Planetary Clairvoyance
Tyler Childers – Country Squire
Zonal – Wrecked